Rijschool nabij Didam, goede rijlessen

rijschool nabij Didam

Onlangs ben ik op zoek gegaan voor mijn dochter naar een goede rijschool nabij Didam. Mijn dochter werd zeventien jaar en voor haar verjaardag willen wij haar rijlessen cadeau geven. Tegenwoordig mag er met deze leeftijd al lessen worden gevolgd. Omdat wij graag een verkeersschool wilden waar het percentage hoog lag qua slagen, ben ik op het internet gaan kijken. Zo kwam ik terecht bij de verkeersschool Wesseldijk. Deze heeft een hoog slagingspercentage volgens het CBR. Zij bieden dan ook diverse ANWB rijopleidingen aan. Ik heb daarom contact opgenomen met dit bedrijf en gevraagd naar de mogelijkheden.

rijschool nabij Didam

Eerst een proefles bij deze rijschool nabij Didam

Er waren verschillende mogelijkheden voor de rijlessen. Zo is er een pakket te krijgen met twintig lessen of dertig lessen. Om te bepalen hoeveel lessen er af genomen moeten worden, wordt er eerst een proefles gedaan. Tijdens de proefles kan er worden gekeken naar wat er nodig is. Ook kan jij de instructeur dan alvast leren kennen. De instructeurs zijn erg vakkundig en goed opgeleid. Wij hebben een pakket genomen met dertig lessen. Daar zit ook het examen bij in. Tevens volgt mijn dochter hier ook de theorielessen. Voor ons is dit de beste rijschool nabij Didam.