Wat zijn romantische bestemmingen voor stelletjes?

Niet alle koppels zijn even romantisch, vooral de mannen vinden het vaak lastig om iets romantisch te gaan doen met hun vriendin, maar het kan ook juist heel leuk zijn. Zeker als je samen op vakantie gaat, dan zijn er veel plekken waar je naar toe kunt om een romantische vakantie te beleven. Maar waar moet je dan naar toe? Hieronder vertellen we je wat romantische bestemmingen zijn voor stelletjes, met daarbij ook nog wat enkele tips.

Frankrijk

Frankrijk wordt natuurlijk gezien als het land van de liefde, het land waar alles niet romantisch genoeg kan. Daarom is Frankrijk ook een hele geschikte plek om met je partner naar toe te gaan. Je hebt veel verschillende keuzes om te verblijven, zo kan je in het bekende Parijs overnachten, maar ook Château de Salles en AlpChalets Portes du Soleil zijn topbestemmingen om naar toe te gaan in Frankrijk.

Italië

Ook Italië kan een perfecte bestemming zijn om als stelletje naar toe te gaan, je hebt daar de vele grachten, de historische architectuur en een intieme sfeer. Je kunt veel dingen bezichtigen en genieten van heerlijke Italiaanse gerechten samen.

Japan

Ook Japan wordt gezien als een goede bestemming vanwege de mooie cultuur en de schoonheid van het land zelf. Je hebt er prachtige tempels en tuinen die je samen met je partner kan gaan bezoeken.

Enkele tips

Dan hebben we ook nog wat enkele tips voor je om de vakantie een succes te maken. Plan als eerste alles samen, als één iemand alles plant loop je het risico dat de ander daar helemaal niet op zit te wachten. Neem ook genoeg tijd voor elkaar en pak ook voldoende rust. Het is leuk om de tijd dat je op vakantie bent vast te leggen door middel van een paar foto’s of video’s.