Opleiding binnendienst: twee diploma’s in één jaar halen

Opleiding binnendienst

De opleiding binnendienst van Fabius opleidingen leert jou hoe je kunt werken in een commercieel bedrijf. Bij de opleiding binnendienst komen bijvoorbeeld gesprekstechnieken aan bod, maar ook de presentatie van producten en kwaliteitsaspecten. Natuurlijk kan voor een commerciële functie onderhandelen ook niet ontbreken in de opleiding binnendienst. Je behaalt de opleiding binnendienst door een jaar lang eens per week een les van 3 uur te volgen. Je kunt zelf kiezen waar je dit doet en of je dit in de ochtend of avond wil doen. 

De twee delen van de opleiding

Bekijk deze pagina voor de startmomenten van de opleiding binnendienst van verschillende locaties. Fabius opleidingen heeft ruim 50 locaties, dus je kunt vast ergens in de buurt beginnen. Er zijn in totaal 40 lessen van 3 uur. De eerste 30 zijn bedoeld om de opleiding tot administratief medewerker af te ronden. Deze is dus onderdeel van de opleiding binnendienst. Als je deze al hebt behaald bij Fabius, kun je dit natuurlijk overslaan. Je moet dan ook het examen gehaald hebben en dus het diploma.

Opleiding binnendienst

De laatste 10 weken of 3 maanden

Met het diploma voor de opleiding administratief medewerker kun je beginnen aan het tweede deel van de opleiding binnendienst. Dit duurt dan nog maar 10 weken of lessen. Na het afronden van de opleiding binnendienst heb je dus twee diploma’s als je de examens haalt. De eerste 9 maanden besteed je aan de opleiding tot administratief medewerker, de laatste 3 zijn de vervolgopleiding binnendienst. Zo haal je in één jaar twee diploma’s. Meer informatie vind je hier