Windscherm maakt je gasten tevreden!

Met een windscherm op het terras verwen jij jouw gasten. Je zult namelijk merken dat jouw gasten het een stuk aangenamer zullen vinden. Bovendien zijn de kosten om dit te realiseren aan de lage kant! Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat wij recent bij Xterior een aankoop hebben gedaan.

Saai terras

windscherm

Nu dat ons terras best wel een opfrisbeurtje mag krijgen, heb ik ervoor gekozen om mij hier eens goed in te verdiepen. Nieuwe tafels en stoelen en dan niet te vergeten dat er fleurige planten moeten komen. Al met al een drukke periode waarin wij hard aan de slag gaan. Hopelijk komt er iets moois voor terug!

Alleen nog die ene windscherm!

Er is alleen nog een opening bij ons op het terras die ik maar al te graag dicht wil hebben. Niet met houten planken waardoor onze gasten niks meer kunnen zien. Meer iets in de trend van een windscherm. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Xterior. In een mum van tijd werd dit opgepakt en konden wij gaan genieten van onze prachtige scherm op het terras. Je bent welkom om een kop koffie te drinken en het zelf te mogen ervaren!