Sportmassage Hilversum

sportmassage Hilversum

Dankzij de zeer goede sportmassage Hilversum ben ik van mijn klachten afgeholpen. Bij MoveWell fysiotherapie is het mogelijk om deze bijzondere manier van therapie te ondergaan. je kan hier telefonische een afspraak maken voor een behandeling. Het telefoonnummer is op de website te vinden. Ook is het mogelijk om het formulier in te vullen wat ook op deze website te vinden is.

Een paar weken geleden ben ik tijdens het sporten door mijn knie gegaan. In eerste instantie leek het mee te vallen, maar tegen de avond kon ik hier niet meer normaal op staan.

Goede sportmassage Hilversum gekregen

De volgende morgen heb ik de huisarts gebeld en verteld wat eraan mankeerde. Deze heeft mij doorverwezen naar de fysiotherapie en dat was maar goed ook. Tijdens de eerste afspraak werd gekeken wat eraan mankeerde. Al snel werd de diagnose van een jumpers knie vast gesteld. Dit kan komen door een verkeerde sprong te maken of een verkeerde landingstechniek.

De therapeut heeft eerst alles goed bekeken en hiervoor een behandelplan opgesteld. Langzaamaan verdwenen mijn klachten en daar was ik erg tevreden over. Natuurlijk moet ik nog wel uitkijken met het sporten, maar ook daar heb ik speciale bewegingstechnieken voor geleerd.