Goede hielspoor tips op de site van Footlogics

hielspoor tips

Dankzij de goede hielspoor tips op de site van Footlogics hoef ik geen operatie meer te ondergaan. Ik liep al een hele tijd met vreselijke pijn onder mijn voet. Mijn huisarts vertelde me dat dit hielspoor was en ik me hieraan moest laten helpen om van de klachten af te komen. Iets waar ik vreselijk tegen op zag was een operatie, maar met zoveel pijn te blijven lopen was ook geen optie, dus heb me op de wachtlijst laten zetten. Ondertussen had ik via internet ook al de nodige informatie gelezen en kwam al snel tot de conclusie dat er meer is dan alleen maar een operatie. Ik las dat je zelfs met inlegzolen helemaal van de pijn af kon komen. Omdat ik voorlopig toch nog niet geholpen werd heb ik een paar zolen besteld. Een paar dagen had ik deze zolen al in huis en heb ze meteen in gebruik  genomen. Ik moet zeggen dat ik er veel van had verwacht, maar niet dat binnen een week de pijn al voor de helft was afgenomen. Ondertussen ben ik zo goed als pijn vrij en heb ik de operatie afgezegd. Wat ben ik blij dat ik toch die zolen heb besteld.  Footlogics-Comfort-300x300