Persoonlijke aanpak in het zoeken naar vacatures starter onderwijs

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd van de PABO, dus werd het ook tijd dat ik op zoek ging naar vacatures starter onderwijs. Via een docent kwam ik in aanraking met LimeWise, een detacheringsbureau voor mensen in het onderwijs. Ik was erg benieuwd geworden, want hun aanpak sprak mij erg aan. Bij LimeWise wordt namelijk heel erg naar jou als persoon gekeken.

Supertoffe school en een hele leuke baan eraan overgehouden!

Na een kennismakingsgesprek met de recruiters van LimeWise werd er direct gekeken of er leuke vacatures starter onderwijs waren die goed bij mij zouden passen. Na een weekje werd ik al teruggebeld met de vraag of ik op gesprek wilde komen langs een school hier bij mij in de buurt. Deze school zou enorm goed bij mij passen volgens de recruiter, dus ik had enorm veel zin in dit gesprek. En wat bleek: het team en ik bleken echt een match te zijn en ik had niet eens het gevoel dat ik in een sollicitatiegesprek zat. Aangezien de school nogal spoed had, werd me gevraagd of ik per direct kon beginnen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en inmiddels werk ik alweer bijna een jaar op de leukste school die ik me maar kan bedenken. Ik ben dus LimeWise dankbaar dat ze goed naar mijn wensen en persoonlijkheid hebben gekeken en me op basis hiervan aan deze toffe school hebben gekoppeld!