Waar kan je leren labels kopen?

leren labels kopen

Met de vraag, waar kan je leren labels kopen, ben je hier aan het juiste adres terecht gekomen.  Jagea is een bedrijf waar je dit allemaal kan kopen, maar hier kan je nog veel meer kopen. Wat te denken aan gespen, garen, ritsen, voering en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor mijn kleine bedrijfje is dit bedrijf echt een rots in de branding. ik maak namelijk tassen in alle soorten en maten en mijn materiaal haal ik dus bij Jagea. Alles is via hun website te bestellen en dat scheelt mij weer een ritje naar de stad.  leren labels kopen

Leren labels kopen, als merk voor mijn gemaakte tassen

Omdat ik al jaren als hobby tassen maak en deze hobby inmiddels mijn werk is geworden, was ik op zoek naar een mogelijkheid om mijn naam hierop te zetten. Niet echt op de tas zelf, maar als een hanger of iets anders. Bij de winkel van Jagea zag ik op een gegeven moment een mooie mogelijkheid. Hier kan je namelijk mooie leren labels kopen e dat was precies naar waar ik op zoek was. Op deze labels kon ik mijn merk zetten en eventueel een website. Daarom heb ik hier meerdere labels besteld in verschillende kleuren en vormen, echt geweldig!