Sloffen in plaats van sokken

7 espadrilles

Ken je ook van die avonden dat je met dubbele sokken onder een dik dekentje op de bank zit, omdat het zo koud is? Daar kan verandering in komen! Door sloffen aan te schaffen, heb je heerlijk warme voeten zonder al die dubbele sokken aan te moeten trekken. Sloffen zijn er in allerlei soorten en maten en kun je helemaal uitkiezen naar jouw stijl. Zo kun je in de avond lekker warm bij de haard zitten met warme voeten en een kop warme chocolademelk met slagroom. Zulke momenten zijn toch heerlijk!

Pantuflas met een sangria

Heb je wel eens gehoord van Spaanse pantuflas? Dat zijn, misschien dacht je het al, Spaanse sloffen. Het is een simpel model van de sloffen, maar toch enorm zacht. De Spaanse sloffen zie je tegenwoordig steeds meer voorbij komen. De zool is namelijk stevig en de binnenkant lekker zacht en warm. Logisch dat je ze steeds meer ziet! Bij Scapino zijn de pantuflas in meerdere kleuren verkrijgbaar. Als je ze vandaag bestelt, heb je ze morgen al in huis. Sla de Spaanse Sangria vast meer in en zet de Spaanse muziek maar aan om te genieten van die heerlijke Spaanse sloffen.

Instappen gaat lekker makkelijk

Soms kan het zo zijn dat je heel veel moeite moet doen om sloffen of schoenen aan te trekken. Daar is een oplossing voor! De ideale oplossing zijn instap sloffen? Zodra je uit je bed komt, kun je direct in de sloffen stappen zonder er moeite voor te hoeven doen. Dat is enorm handig en ook nog eens praktisch! Als je ze bij de achterdeur zou zetten, zou je ook zo de tuin in kunnen lopen met de sloffen. Ze hebben namelijk een rubberen zool, waardoor naar buiten gaan makkelijk kan. Voor op campings zou dit ook ideaal zijn. Moet je even snel naar het toiletgebouw, dan trek je snel de instap sloffen aan. Dat kan dus lekker snel!