Leren heren jas

Al geruime tijd was ik op zoek naar een mooie leren heren jas. Leren jassen zijn natuurlijk wat duurder dan normale jassen, dus ik wilde niet zo maar snel snel snel een jas kopen. Ik wilde er pas een kopen als ik hem echt perfect vond, want ik wilde hier wel een aantal jaren gebruik van kunnen maken.

Jas gevonden

Ik wilde een leren heren jas die ik op elke broek zou kunnen dragen, dus het moest een neutrale kleur zijn (liefst zwart of bruin) en ook het model moest een model zijn dat ik zowel in de winter als zomer kon dragen (dus niet te lang, zodat het niet te warm was in de zomer en ook niet te kort, zodat het in de winter niet te koud zou zijn). En deze jas heb ik gevonden! Ik vond een mooi model jas. De jas viel toe op mijn bovenbeen en was zwart. Ook was het leer lekker soepel waardoor het gelijk fijn voelde toen ik hem aantrok. Hij zat als gegoten. Ik heb dus geen moment getwijfeld en hem direct gekocht. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik draag hem veel en zal de leren heren jas ook nog regelmatig blijven dragen!