Horeca parasol met verwarming kopen

horeca parasol met verwarming

Wij gaan een horeca parasol met verwarming kopen. Hiertoe hebben wij besloten, omdat wij merkten dat wij best wel veel omzet misliepen. In de zomer heb je dit natuurlijk niet nodig. Wel een overkapping met zonder een heather. Veel mensen gingen dan graag op ons terras zitten om iets te nuttigen. Om het duidelijk te maken, ik ben de eigenaar van een horeca gelegenheid. En wil alleen maar het beste voor mijn klanten. Het terras buiten is best wel groot en daar is het met mooie weer heerlijk zitten. Alleen zodra het weer slechter gaat worden, merken wij dat ook meteen aan onze omzet. horeca parasol met verwarming

Geweldig mooie horeca parasol met verwarming gekocht

Mijn zoektocht naar een horeca parasol met verwarming is bij Xterior uitgekomen. Hier hebben wij een enorm assortiment daar moet je echt een keer naar kijken. Omdat wij vooral in de wintermaanden onze omzet enorm zagen dalen hebben wij voor deze oplossing gekozen. 

Tegenwoordig maakt het niet uit of het weer goed of slecht is. Door gebruik te maken van een verwarming met een stevige overkapping, zit het terras buiten weer overvol. De klanten zijn zeer te spreken over onze aankoop en wij natuurlijk helemaal. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.