Een goede cadeautip!

Bodyfit

Een cadeautip: wil je iemand verrassen maar geen flutcadeautje geven? Geef dan een Bodyfit Cadeaubon. Deze is zowel in de showroom in Zeewolde te gebruiken maar ook zeker op de online webshop. Bij aankoop van de bon krijg je een code zodat je die dan online eventueel kan invoeren. De bonnen zijn verkrijgbaar vanaf €5. Bodyfit webshop heeft een groot assortiment aan onder andere zwembadproducten, spa accessoires, sauna producten, cadeau artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en tuin accessoires. Vanuit Zeewolde verkopen ze door heel Nederland en ook omliggende landen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen in de showroom.

Cadeautip

Cadeautip: cadeaubon van Bodyfit

Een cadeaubon is perfect om iemand kennis te laten maken met het assortiment van Bodyfit. Wil je een bon van €30 dan kan dat zeker ook. Klik dan eerst de €10 aan en daarna de €20. Bodyfit zet dan het totaalbedrag op de cadeaubon. Als die wordt verzonden dan wordt de bon leuk ingepakt met een tijdschrift en een verrassing uit het assortiment! Hoe leuk is dat?! Met deze cadeaubon kun je van alles halen. Van buitendouches tot zonnebanken en van chloortabletten tot sunshowers. Als je boven de €75 bestelt is het verzenden gratis en eronder kost €4,95. Betalen gaat via Ideal, dus lekker snel en vertrouwd. Heb je vragen of wil je meer informatie weten, dan kun je altijd contact opnemen. Als je liever langskomt in de showroom is dat natuurlijk ook helemaal prima en dan helpen we je graag!

Cadeau

Ervaringen

Erik: ik was een paar weken geleden jarig en kreeg een cadeaubon van €50 voor Bodyfit webshop. Ik had nog nooit wat besteld bij Bodyfit maar had toevallig tegen een vriend gezegd dat ik een nieuwe kachel voor zijn sauna nodig had. Die vriend had wel eens eerder bij Bodyfit wat besteld en wist dat ze die hadden. Ik vond het heel fijn dat ik die cadeaubon kreeg want nu wist ik ook meteen waar ik de saunakachel kon kopen.