Wellness weekend

Wellness

Ben je toe aan een heerlijk wellness weekend? Kom dan genieten bij de Thermen Nijmegen en ontspan! Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen heeft alle gemakken die je maar kunt bedenken. Zo kun je altijd genieten van de dingen die jij wilt. Neem een duik in een van de baden, relax in een sauna of stoombad en voel je lekkerder na een goede massage van een van de specialisten. Deze dingen zijn ook zeker voor mannen! Zij werken namelijk ook hard en mogen ook lekker ontspannen. Na een heerlijk weekend kun je er weer tegenaan!

Wellness weekend arrangementen

Rust

Ga voor een van de arrangementen met je vriendinnen, alleen, met je zus, broer, moeder etc. 

  • Keuze arrangement:

Bestaat uit 3/4 blokken met elk meer dan 20% korting. Je kunt dus je eigen arrangement samenstellen door bij elk blok een item te kiezen. 

  • Midweek:

maandag t/m donderdag kun je dan genieten van alle faciliteiten die ze hebben tegen een gereduceerd tarief. 

  • Re-Balanced:

Hét moment om weer in balans te komen. Met heerlijke massages en je kunt de hele dag gebruik maken van alle bad en saunafaciliteiten. Bij binnenkomst krijg je ook koffie of thee met wat lekkers en een kleine attentie aan het einde.

  • Duizend en één nacht:

Geniet van een Tekya-hammam behandeling en een kokospakking. Ook kun je vrij gebruik maken van alle faciliteiten.

  • All Inclusive:

Niets te kort komen… dat is heerlijk. Geniet van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling of een bamboemassage of ga lekker onder de zonnebank liggen. 

  • Lunch:

Soep en een tosti naar keuze én het gebruik van de zonnebank of een massagestoel.

  • High tea:

De hele dag gebruik maken van de faciliteiten en tussen 12 en 5 kun je genieten van een High Tea Lunch met 3 broodjes.

Meer weten?

Genieten

Wil je meer weten over een wellness weekend of de arrangementen? Kijk dan op de website want daar staat alles wat je moet weten en meer!