Donna Carolina shoes

Van Bommel

Mijn nieuwe Donna Carolina shoes blijven erg leuk om te mogen dragen!

Ik was vorige week zien en lag helaas daardoor op bed. Balen natuurlijk aangezien ik maar al te graag aan het werk ga. Nu dat dit niet mogelijk was heb ik mijn tijd verspild door te neuzen op het internet. Tijdens het neuzen ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Nooit verwacht dat je via het internet ook leuke schoenen kon vinden, dacht altijd dat je dit in de winkel alleen kon verkrijgen. Doordat ik het assortiment wel erg leuk vond ben ik verder wezen kijken bij hun op de website. Hier heb ik zowel de Donna Carolina schoenen gezien maar ook de Durea schoenen vond ik erg leuk.

logo-nl

Het feit dat ik als vrouw zijnde het lastig vind om te moeten kiezen tussen twee paar schoenen heb ik ze allebei maar besteld. Voor een aantrekkelijke prijs kan je bij hun namelijk schoenen bestellen zonder dat het te duur wordt. Binnen enkele dagen werden de schoenen bij mij thuis bezorgd, sindsdien draag ik deze schoenen ook met plezier!