Zoekt u vakantiehuisjes christelijk?

Zoekt u vakantiehuisjes christelijk? Dan kunt u deze boeken bij Tamarisk Villages. Wij hebben comfortabele, ruime vakantiewoningen voor u klaarstaan in de Minervois in Zuid-Frankrijk. Hier viert u vakantie op uw eigen wijze. In ons vakantiepark heeft u een vakantie waarbij de christelijke normen en waarden voorop staan. Onze vakantiehuizen staan in een natuurrijk gebied waar u rust ervaart én tal van activiteiten kunt ondernemen.

Vakantiehuisjes in een idyllisch dorpje

U boekt bij Tamarisk Villages vakantiehuisjes christelijk die zijn gevestigd in het idyllische dorpje Cantignergues. De woningen staan op een plek waar geen wifi aanwezig is. Uw gezin komt hier dan ook helemaal tot rust. Op het park ontmoet u andere gelijkgezinden en kunt u zich verdiepen in uw christelijke geloof. Bovendien is er een Nederlandse pastoraal werker aanwezig die de dagsluiting verzorgt.

Meer weten over onze vakantiehuisjes christelijk?

Als u een van onze vakantiehuisjes christelijk boekt dan beleeft u een onvergetelijke vakantie. Natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor tal van outdoor activiteiten. Verder is op het dorpsterras altijd wel wat te beleven. Schuif aan tijdens de wekelijkse barbecue en de patatdag. Of geniet van een lekker wijntje onder de sterrenhemel. Meer weten over onze vakantiehuisjes christelijk? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact met ons op.