Tevreden gasten op jouw evenement

Ieder evenement heeft de juiste acts nodig om het feest te laten slagen. Op sommige evenementen is het leuk om een band in te huren die sfeervolle muziek kan spelen, en op andere evenementen is het juist passender om een dansshow of juist een dj te boeken. Maar wat voor evenement je ook gaat organiseren, het is vrijwel onmogelijk om een feest te laten slagen zonder geschikt entertainment. Wat het allerbelangrijkste is aan een evenement, is misschien wel de muziek. Elk feest heeft goede muziek nodig. Dus als jij binnenkort een feest of een evenement gaat plannen, dan is het erg verstandig om nu al te beginnen met nadenken over de muziek die je wilt gaan regelen. Hoewel je uiteraard gewoon de radio aan kunt zetten, of een afspeellijst van Spotify, is het veel sfeervoller om live muziek te regelen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zanger of een zangeres, aan een dj, of aan een coverband. Het huren van geschikt entertainment is veel minder moeilijk dan men over het algemeen denkt. Het enige dat je hoeft te doen is een kijkje nemen op Evenses.com. Evenses is namelijk een evenementenbureau dat graag helpt met het organiseren van feesten en evenementen. Evenses biedt allerlei soorten entertainment aan om jóuw evenement om te toveren tot een knalfeest.

De mogelijkheden van Evenses.com

Bij Evenses kun je dus veel verschillende vormen van entertainment boeken. Daarbij moet je vooral denken aan muziek. Evenses biedt onder andere live bands en coverbands aan. Deze bands kunnen in veel verschillende genres spelen, zodat er altijd wel een geschikte band voor jouw evenement bij zit. Ook zangers en zangeressen kun je boeken via Evenses.com. Je kunt onder andere Nederlandse en Belgische zangers en zangeressen vinden op de website. Als je liever wat feestelijkere muziek op je evenement hebt, dan kun je kiezen voor het inhuren van een dj. Dj’s zorgen ervoor dat je gasten bijna niet meer stil kunnen blijven staan, zodat je feest gegarandeerd een succes wordt. Ook kun je bij Evenses bekende artiesten boeken. Hoewel bekende artiesten natuurlijk prijzig zijn, zorgen ze er wel voor dat je een goede reputatie kunt opbouwen voor je feest. Denk bijvoorbeeld aan bekendje dj’s, zoals DJ Paul Elstak en Quintino, maar ook aan bekende rappers als Lil Kleine en Ali B. Een bekende naam zal veel gasten aantrekken, zodat je feest bekender wordt.

Een dj boeken

Dj’s worden vaak geassocieerd met de muziek die men tegenwoordig  in clubs hoort. Dit is met name house muziek en bevat vaak een harde bas en een simpele vierkwartsmaat. Hoewel veel mensen van house muziek houden, zijn er ook mensen die liever wat rustigere muziek hebben op hun evenement. Dat wil echter helemaal niet zeggen dat je geen dj kunt boeken voor zo’n soort evenement. Dj’s kunnen namelijk ook andere muziekstijlen draaien dan alleen house of hardstyle. Zo heb je veel dj’s die rustigere muziek draaien. Er zijn bijvoorbeeld dj’s die graag lounge of jazz draaien. Maar je kunt ook dj’s boeken die soul, disco, en andere muziekstijlen kunnen draaien. Zo heb je dus én het voordeel van een blitse dj op jouw evenement, én het gemak van de mogelijkheid om een muziekstijl te draaien die bij jouw evenement past. Uiteraard kun je ook een dj boeken die wél house of hardstyle draait. Varianten van house zijn bijvoorbeeld bigroom house en future house. Voor de hardere stijlen kun je op Evenses.com enkele hardstyle en hardcore dj’s vinden. Zo weet je zeker dat jouw evenement wel móet slagen.

Het aanbod van Evenses

Bij Evenses kun je dus een heleboel verschillende dj’s boeken. Naast bekende dj’s en dj’s die het bij één genre houden, kun je ook een dj boeken die zijn of haar act combineert met een muzikant. Zo heb je én een dj op je evenement, én de prachtige live muziek van een muzikant. Je kunt bijvoorbeeld een duo boeken dat bestaat uit een saxofonist en een dj. John & Mr. Smith zorgen ervoor dat jouw feest een unieke sfeer zal hebben. Ook DJ & Trompet, een duo dat bestaat uit een dj en een trompettist, zal met veel plezier op je evenement komen spelen en draaien. Dan is er nog DJ Erase, die met lounge en jazz muziek jouw gasten zal vermaken. DJ Erase staat erom bekend een erg stijlvolle sfeer te creëren op evenementen. Als je jouw gasten wilt zien swingen op de dansvloer, dan is DJ Disqo net wat voor jou. DJ Disqo zal ervoor zorgen dat je gasten zich er niet van kunnen weerhouden om te gaan dansen. Naast de duo’s met saxofonist en trompettist, kun je ook een dj met een violist of een zanger of zangeres boeken. Met Evenses.com kun je er dus voor zorgen dat je precies de act op je evenement hebt die jíj graag wilt.

Hoe kun je een act boeken?

Op de website van Evenses kun je een overzicht vinden van alle acts die worden aangeboden door het evenementenbureau. In het overzicht kun je onder andere zien wat voor soort act of band het is, wat voor muziekgenre de act speelt, en hoeveel de act kost. Zo kun je meteen zien welke acts binnen je budget vallen. Als je twijfelt welke act je moet kiezen voor jouw evenement, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van Evenses.com. Zij helpen je maar wat graag met het maken van de beslissing en zijn altijd bereid om je volledig vrijblijvend advies te geven. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zonder dat je ergens aan vast zit.