Lego Hovercraft voor mijn zoon besteld

Bricks Direct!

Lego Hovercraft voor mijn zoon besteld! Eindelijk had ik het gevonden!  Dit nadat ik bij meerdere winkels was geweest en dat het daar was uitverkocht. Daar baalde ik aardig van, aangezien mijn zoon helemaal weg is van Lego. De hovercraft had hij nog niet en ik hoorde vrijwel iedere dag dat hij die wel graag wilde hebben. Zo kon hij verder spelen en het totaal plaatje compleet maken. Zelf heb ik er totaal geen verstand van. Mijn zoon daarentegen dus wel! Hij is een grote fan van Lego en heeft vrijwel alles in zijn kamer staan hiervan.

Lego HovercraftOnline zoeken naar een Lego Hovercraft

Aangezien ik het maar niet in de stad kon vinden, heb ik ervoor gekozen om online verder te zoeken. In een mum van tijd kwam ik terecht bij een zeer leuke Lego Hovercraft! Deze had ik gevonden op de website van bricksdirect.com! Overigens merkte ik meteen op dat de kosten die zij hanteren een stuk aantrekkelijker zijn vergeleken met wat ik elders had gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om niet meer verder te zoeken en het direct te gaan bestellen. Mijn bestelling had ik geplaatst en nog geen twee dagen later had ik het al in ontvangst mogen nemen!