Jouw koopappartement verkopen in Tilburg voor een goede prijs?

Koopappartement verkopen in Tilburg

Wil jij je koopappartement verkopen in Tilburg? Wij hebben voor de verkoop van ons appartement gebruik gemaakt van de diensten van Gerritse Makelaardij. Zij zijn heel goed op de hoogte van de markt in Tilburg op het gebied van appartementen. Ze wisten dus heel goed wat een reële prijs voor ons appartement was en wat de sterke en zwakke punten waren ten opzichte van andere appartementen. Hierdoor konden ze ons niet alleen goed adviseren, maar ook hebben we veel tips gekregen over hoe we ons appartement het beste konden aankleden voor een zo goed mogelijke presentatie.

Koopappartement verkopen in Tilburg 

Koopappartement verkopen in TilburgAls je jouw koopappartement wil verkopen in Tilburg dan komt daar veel bij kijken. De woning moet getaxeerd worden om de waarde te bepalen, de woning moet optimaal gepresenteerd worden aan de potentiële doelgroep via allerlei kanalen, bezichtigingen moeten worden begeleid en biedingen afgehandeld. Een professioneel makelaar is hierin gespecialiseerd en kan dit proces helemaal begeleiden, tot aan de oplevering van de woning bij de notaris.

Gerritse Makelaardij

Wij zijn erg blij met de begeleiding door Gerritse Makelaardij. Onze woning is verkocht zonder problemen en voor een goede prijs. Wil jij ook je koopappartement verkopen in Tilburg? Neem dan een contact op met Gerritse Makelaardij.