Heb jij nog geen In Gold We Trust trui? Nu gewoon doen!

In Gold We Trust wordt hét kledingmerk van 2021. Een In Gold We Trust trui, t-shirt of hoodie mag niet in je garderobe ontbreken. Dit label verovert de wereld en jij verovert jouw wereldje met In Gold We Trust. Maar waarom precies dit merk kiezen? Het is moeilijk uit te leggen met woorden, je ziet het gewoon als je deze kledingstukken ziet, je voelt het gewoon als je ze draagt. Niet voor niets heeft één van de oprichters onlangs beweerd: ‘Wij willen gewoon de meest comfortabele, meest lekker dragende trui van heel de wereld produceren’. Het straffe is: het lukt hen ook nog!

Helemaal gekleed in In Gold We Trust

Niet alleen in t-shirts, truien en hoodies, maar ook in vesten, overhemden, bermuda’s en sweaters is In Gold We Trust een toonaangevend kledingmerk. Het label verschijnt altijd duidelijk op het kledingstuk, soms heel groot, soms kleiner. Je merkt zo dat dit merk gewoon zijn eigen zinnetje wil doen. Unieke uitstraling, comfort en kwaliteit zijn de drie pijlers In Gold We Trust ondersteunen. Niet alleen bij een In Gold We Trust trui merk je dit, ook in al hun andere kledingstukken voel je je gewoon thuis. Het ‘risico’ bestaat dat je na een tijdje niets anders meer draagt dan dit merk.

Hoe het begon bij In Gold We Trust

In het jaar 2012 was er het evenement Fashion Week. Het thema van deze modeweek was ‘De Gouden Eeuw’. Voor de gebroeders Franzel was dit een gigantisch succes en de start naar een schitterende carrière. Hun volgende kledinglijn werd eveneens een topper. Dit was het moment dat ze besloten om een eigen label, In Gold We Trust, op te richten. De naam verwijst naar De Gouden Eeuw. Sindsdien zijn ze gestaag gegroeid en ze spelen nu wel degelijk mee op de wereldranglijst van populaire streetwear. Met een In Gold We Trust trui, t-shirt, sweater, bermuda… maak jij een statement en toon je jezelf als een trendy man, vrouw of jongere!