Handige toiletspiegel

Lees over een handige toiletspiegel van de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie je de toiletspiegel Cuneo met een omlijsting in een felle kleur. Vaak tref je in de toilet een neutrale witte tegel aan, en mogelijk is dan de toiletspiegel Cuneo dat item die de ruimte doet opfleuren. Anderzijds komt de toiletspiegel Clear weer wat vlakker tegen de muur, en omdat het niet uitsteekt is dat ideaal voor zo’n kleine ruimte. Kortom, bij de Spiegelshop kun je kiezen wat jij het beste in je WC vindt passen. Maar de Spiegelshop heeft meer in het assortiment dan handige spiegels voor in het kleinste kamertje.

De Spiegelshop heeft een flink assortiment

Naast de toiletspiegel heeft de Spiegelshop andere spiegels. Ook handig is een spiegel vlakbij het toilet dus in de gang zelf. Je moet dan denken aan de ovale spiegel Loft. Een andere handige plek is een passpiegel in de buurt van je kledingkast. Dit kan dan weer de Clear zijn mocht daar weinig ruimte zijn, anderzijds als er voldoende ruimte is, een staande spiegel. Wat ook handig is, is een extra spiegel als je een dochter hebt die met make-up wil gaan experimenteren. Vaak is dan die ene spiegel in de badkamer te weinig geworden, en hebben ze behoefte aan een eigen spiegel.

Naast praktisch is een spiegel zeer decoratief

Tot zover de spiegels op praktische plekken zoals de spiegel Clear voor als er weinig ruimte is. Maar de Spiegelshop heeft zoveel te bieden, vooral met de omlijsting. Zij hebben lijsten in verschillende stijlen, en maatwerk is mogelijk. Mocht je die moderne strakke inrichting hebben, de Spiegelshop Hengelo heeft spiegels met een moderne strakke lijst, evenals een gouden baroklijst wat matcht bij een klassiek interieur. De spiegel die past zul je dus vinden, en nu die meerwaarde. Wist je dat je met een spiegel meer licht en ruimte kunt creëren? Online staan veel tips hoe je het interieur kan verrijken met een spiegel.