Fysiopraktijk Oegstgeest

Heb jij al een aantal jaren last van klachten tijdens het sporten of in het dagelijks leven? Dan bij je bij Fysiopraktijk Oegstgeest aan het juiste adres. Ook voor revalidatie en patiënten die een chronische aandoening hebben kun je bij ons terecht. Met ons team proberen wij jouw klachten zo goed mogelijk op te lossen of je zelf helemaal klachtenvrij te maken.

Wat doen we allemaal?

In Fysiopraktijk Oegstgeest bieden wij naast de normale fysiotherapie ook nog cursussen aan waarin je goed leert tapen als je bijvoorbeeld een blessure hebt opgelopen. Maar ook de behandelmethode ‘dry needling’ wordt bij ons gebruikt. Hierbij wordt er met een naald in de spieren geprikt, waardoor deze sneller ontspannen en ook voor langere tijd ontspannen blijven.

Voordelen bij onze praktijk

Als jij fysiotherapie in je aanvullende verzekering hebt zitten, dan worden je behandelingen vergoed. Tot de 18 jaar zit fysiotherapie sowieso al in de basisverzekering. Ook hebben wij geen contract met de zorgverzekering. Dit houdt in dat alle patiënten die bij ons behandeld worden een eigen rekening thuis krijgen gestuurd en afhankelijk van de zorgverzekering 75 tot 100% van de behandelingen vergoed worden.