De strandlaken goedkoop

Ik wilde voor mijn aanstaande vakantie een strandlaken goedkoop aanschaffen. Dit omdat ik negen van de tien keer mijn handdoek altijd kwijt raak. Uiteraard wilde ik er wel een van goede kwaliteit in een leuke trendy kleur. Mijn zus had toevallig net ook een stapel handdoeken besteld en adviseerde mij om op de site van www.strandlakens.nl te kijken. Natuurlijk was ik een beetje aan de late kant. de week erna zou ik al vertrekken. ik was aangenaam verrast toen ik de prijzen van de strandlakens zag. Daarnaast ook nog eens enorm veel keuze. Omdat ik direct wilde bestellen maar zeker moest weten of het nog op tijd binnen was heb ik even contact opgenomen.

Wat een goede service

Het strandlaken goedkoop op tijd kunnen leveren was geen probleem. Tot mijn verbazing had ik het strandlaken al binnen twee dagen in huis. Wat een goede service zo kon ik het grote badlaken direct in mijn koffer doen. Dat noem ik nog eens een snelle levering en met de klant meedenken. Later toen ik terug kwam ben ik nog eens verder op deze site gaan kijken en heb er ook nog een paar handdoeken voor thuis gekocht. Ook hier ben ik zeer tevreden over.